Theo Tyrväinen - Yhteisöllistä Helsinkiä rakentamassa -

Kaikki blogit puheenaiheesta Arvokonservatiivit

Suvaitsevaisten ontuva, oksettava logiikka

Paljastukset Suomessa(kin) toimineesta väkivaltaisesta pedofiiliringistä nostavat oksennuksen kurkkuun. Uutista ei melkein pysty tajuamaan. Mediassa ja keskusteluissa on kuitenkin esitetty tätä kamaluutta hyväksi käyttäen täysin käsittämättömiä syytteitä ns. maahanmuuttokriitikoita kohtaan.

Hollywoodin tekopyhyys tulee tuomita

Hollywood on varsinainen tekopyhien liberaalien pesä ja likakaivo. Elokuvamaailmaa ovat lähiaikoina ravistelleet suuren luokan ahdisteluskandaalit. Niiden keskellä on tunnettuja ja ainakin julkisuuskuvaltaan liberaaleja henkilöitä, kuten tuottaja Harvey Weinstein ja näyttelijä Kevin Spacey. Heidän väärinkäytöstensä tuleminen julki on askel parempaan suuntaan. Hollywoodin suvaitsevaiston on pakko alkaa suhtautumaan ”hyvien ihmisten” tekemiin rikoksiin samalla vakavuudella kuin ”väärien mielipiteiden” omaavien vastaaviin.

Kuka tässä lopulta voittaa?

 

Tuomitsen vahvasti kansanedustaja Immosen järkyttävät kirjoitukset. Olen tyytyväinen, että puolueeni johto on myös tuominnut ne. Ihmisoikeuksien puolustaminen, suvaitsevaisuuden puolesta taisteleminen ja rasismin kitkeminen eivät ole vain vihervasemmiston asialistalla. 

 

Moniarvoisuus on mahdollisuus

Sana ”postmoderni” tuli minua vastaan ensimmäisen kerran yliopistossa syksyllä 2008. Olin tuolloin aloittanut opintoni Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa ja saanut kuulla, kuinka vaarallinen paikka tiedekunta oli nuorelle kristitylle. ”Aloitti Hengessä, lopetti Helsingissä” oli slogan, jota viljeltiin varsin aktiivisesti tietyissä piireissä.

Punaviherliberaalit ja arvokonservatiivit - politiikan uusjako kirkastui

 

Pöly alkaa laskeutua avioliittolakiäänestyksen jälkeen. On mielenkiintoista rauhallisesti tarkastella, miten kansanedustajat ja puolueryhmät käyttäytyivät äänestyksessä.  Jos lähdetään siitä, että painostusta/uhkailua/kiristystä ei ollut niin tulos kertoo kansanedustajien arvoista, jotka merkitsevät enemmän kuin vanha jako sosialisteihin ja ei-sosialisteihin. Vaikka painostusta olisi ollutkin, kertoo äänestys kuitenkin paljon.

 

Kysymys oli arvoista, ihmisarvosta ja tasa-arvosta. Näin väitetään. Siihen riitelyyn en nyt paneudu.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä