Theo Tyrväinen - Yhteisöllistä Helsinkiä rakentamassa -

Kaikki blogit puheenaiheesta Pizzagate

Suomen media vaikenee Norjan pedofiiliskandaalista

Kysykää itseltänne : miksi?

51 henkilöä on pidätetty Norjassa osallisuudesta pedofiilirinkiin, joka on levittänyt iljettävistä iljettävintä lapsipornomateriaalia. Mukana on lakimiehiä, opettajia, ainakin yksi poliisi ja yllätys, yllätys: poliitikkoja.

Poliisit apuun, 133miljoonan euron pizza myytiin 16miljoonalla eurolla.

Onko nyt niin, että poliisit, poliitikot ja virkamiehet ymmärtävät vain alle 10 euron summat, mutta eivät ymmärrä 100miljoonaa euroa?

Tässä esimerkkinä alihintainen yrityskauppa.

Tässä konkreettinen esimerkki, jonka KRP tutki ja näki rikoksen tapahtuneen, mutta syyttäjä ja tuomarit eivät rikosta nähneet? KRP:n mukaan rikoksesta oli näyttö selkeän todistusaineiston ja vuoden kestäneen perusteellisen tutkimuksen tuloksena, mutta syyttäjä totesi ykskantaan, ettei rikosta ole tapahtunut?

Pizzagaten opetus nuorisolle

Ottaen huomioon sen, miten ihmiset somessa käyttäytyvät, lienee viisainta aloittaa tämä kirjoitus disclaimerilla. Eli nämä ajatukset ovat minun mielipiteitäni, eivätkä ne ole missään punnittuja, tieteellisiä faktoja. Tämän kirjoituksen tuottaminen ei ole ainoa, mitä olen tänä päivänä palkkani eteen tehnyt, mutta toki olen työajalla tämän laatinut.

Pizza tuplaveroilla, ei oreganoa

Poliisin Gestapo-henkinen ilmiantokampanja pizzeriayrittäjien kiusaamiseksi koki valtavan PR-tappion ymmärrettävistä syistä. Harva kuluttaja ymmärsi, mikä valmius, tai edes oikeus, poliisilla on määritellä mitä pizzan pitää kuluttajalle maksaa.

Korruptiovapaasta Sipiläslovakiasta, päivää

Minun ei tarvitse luultavasti laittaa tähän hyperlinkkiä pizzaa paistavien ja myyvien jahtaamisesta kissejen ja koirojen kanssa, verrattuna leikkaamiseen ihan raskaan sarjan talousrikosten tutkinnasta.

Kansakunnan kohtalonkysymys – Pitsa

Suomessa eletään vaikeita aikoja. Harmaa talous rehottaa ja kansalaiset ostavat alle kuuden euron pitsoja. Tähän kansakunnan kohtalonkysymykseen on nyt Suomen poliisi päättänyt vastata pyytämällä valveutuneilta kansalaisilta vinkkejä näistä isänmaata riistävistä pitsoista. Eikö mikään ole enää pyhää?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä