Theo Tyrväinen - Yhteisöllistä Helsinkiä rakentamassa -

Kaikki blogit puheenaiheesta Puhdas ilma

Ympäristönsuojelun taso on Suomessa vielä heikkoa

Saksassa on toimittu kansan etujen mukaisesti, on investoitu paljon uusiutuvaan energiaan ja on siten luultu päästävän ympäristöä saastuttavista muista energiantuotantomuodoista. Nykyiset aurinkopaneelit tuottavat 300 kertaa enemmän myrkyllistä ympäristöä saastuttavaa jätettä kuin ydinvoimalat. Suunnitelma ei ole vielä loppuun asti toteutettu, kuka tuon jätteen saa käsiteltäväkseen. Paneelien kupari esim. irrotetaan polttamalla muu jäte ympäriltä, jolloin ilmaan pääsee myrkyllisiä yhdisteitä.

Ihmislajin turvallinen tulevaisuus

 

Euroopan Parlamenttiin pitää saada Suomesta vahvan ammattitaidon omaavia muutoksentijöitä, jotka pystyvät kehittämään EU:ta, EU:n teknologiaa ja verotusta siten, että ihmisten perusoikeuksiin kuuluu puhdas ilma, vesi, ravinto ja energia sekä oikeudenmukainen oikeudenkäynti ja oikea verotus.

Huoli ympäristön tilasta on innostanut tohtori Suomista, hänen ystäviään ja työtovereitaan kehittämään kokonaisvaltaisia tieteellisiä ratkaisuja, joilla luonnon tasapaino voidaan palauttaa ja ylläpitää kestävällä tavalla siten, että ihmisten terveys ja elintaso kohoavat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä