Theo Tyrväinen - Yhteisöllistä Helsinkiä rakentamassa -

Kaikki blogit puheenaiheesta Suvi Auvinen

Yli 30 siniristilippua poltettiin roviolla - alpakanlämpimät Suomi100-terveiset?

Natsistishenkinen väkivaltaisuuteen taipuvainen Lapuanliike kiellettiin vuonna 1932, ja Moskovassa perustettu SKP kiellettiin jo aiemmin sen demokratian ja isänmaamme vastaisen kumoustoiminnan vuoksi. Ääriryhmiä pitäisi ehkä harkita kiellettäväksi nytkin samalla hyvällä periaatteella kuin niitä oli kielletty 1930-luvullakin. Ruotsalaisen Pohjoismainen vastarintaliike -nimisen äärijärjestön toiminta Suomessa kiellettiin äskettäin, vaikkei päätöksellä ole vielä lainvoimaa.

Masinoidaan suvakille-rasistille potkut?

Yksityiset työnantajat pitivät aikoinaan perustuslain vastaisia mustia listoja henkiöistä, jotka olivat osallistuneet aktiivisesti ammattiyhdistysliikkeen toimintaan. Tästä johtuen ay-liike ajoi työsopimuslakiin työntekijöiden edustajille irtisanomissuojan. Kilpailu työn lisäarvosta ei ole enää voimakasta työnantajien ja työntekijöiden välillä vaan työpaikoilla pyritään mahdollisimman hyvään tulokseen yhteistyössä globaaleita kilpailijoita vastaan.

- Käy mun kanssa dialogia, Suvikin!

Suvi Auvinen on tyylilleen ja idealismilleen uskollisena blokannut tasapuolisesti kaikki kommentoijat ulos blogistaan, jonka uusin otsikko kuuluu "Käy mun kanssa dialogia, suvakkihuora!"

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä